fbpx

Cine Suntem Noi?

Inceputurile

Povestea GardViuVerde dateaza din anul 2010 cand s-a inceput productia de plante pentru gard viu. La acel moment se produceau șase specii de plante pentru gard viu. Dintre acestea, s-a ales planta cu cea mai mare rezistenta – Ligustrum Ovalifolium sau Lemnul Cainesc. Dezvoltarea in timp poate fi usor vizibila. Daca la inceput productia se limita la 2.000 de plante, astazi am reusit sa ajungem la uimitoarea cifra de 150.000 de plante. Plantele noastre pentru gard viu sunt distribuite catre parteneri, la nivel national fie ca vorbim despre companii care ofera servicii de gradinarit, fie ca luam in calcul comenzi punctuale de la iubitorii de plante. De asemenea, din ce in ce mai multi designeri de spatii verzi aleg varianta includerii unui gard viu verde de la noi in proiectele lor peisagistice deoarece se integreaza usor in orice spatiu.

Care este viziunea noastra?

Atunci când am plantat primele culturi, ne-am dorit sa putem oferi siguranta unui gard viu, indiferent de tipul de gradina sau sol. Stiam ca este vital ca o planta sa fie aclimatizata astfel incat sa poata rezista, fara sa existe posibilitatea de a se usca. Am investit in cresterea plantelor noastre astfel incat sa stim ca ele pot fi replantate cu usurinta in gradini, fara sa existe riscul de a se usca.

De ce noi?

De-a lungul activității GardViuVerde, am reușit să formăm o plantatie mama de Lemn Cainesc (Ligustrum ovalifolium) cu care ne putem mandri deoarece beneficiaza de o calitate superioara a tuturor parametrilor. Frunza gardului viu este de o culoare verde inchis, lucioasa si ramane venic verde, fara a fi influentata de anotimp.

Ce ne face diferiti in 2018?

Reteta succesului

Experientea din 2010 iar pana in prezent avem peste 7500 de client multumiti de produsele noastre si peste 360 de proiecte realizate ceea ce ne demonstreaza ca suntem si furnizorul tau de incredere atunci cand vrei sa achizitionezi un grad viu.

Review

Care sunt secretele calitatii plantelor noastre?

Plante tinere, cu rezistenta ridicata

Udarea corespunzatoare

Solul de o calitate superioara in care ele sunt crescute;

Curatarea si taierea perioadica

Cand apelezi la noi?

In cadrul plantatiei recoltam numai exemplarele de calitatea 1 pe care ulterior le inmultim. In acest mod suntem siguri ca produsul final ce ajunge la client este 100% romanesc, aclimatizat in tara noastra, adaptandu-se cu usurinta la orice tip de sol si clima.

Suntem partenerul tau de nadejde atunci cand ai nevoie de un gard viu vesnic verde, un gard viu minune care sa iti ofere intimitatea pe care ti-o doresti, sa imfrumuseteze peisajul din gradina ta si sa reprezinte o bariera fonica. Plantele noastre din gama Lemnul Cainesc vin insotite de un ghid de plantare in care este explicat intreg procesul. De asemenea, iti putem recomanda specialisti locali care sa te ajuta cu plantarea gardului tau viu.

Fii informat!

Abonare newsletter

COMANDA AICI