LA COMENZI DE PESTE 300 DE PLANTE LIVRAREA ESTE GRATUITĂ VERIFICĂ PRODUSELE NOASTRE
Background image

Instrucțiuni de plantare Gard Viu

Pentru a obtine un gard viu des si frumos, intr-un timp cat mai scurt, recomandam plantarea a opt sau zece plante din specia Lemn Cainesc (Ligustrum Ovalifolium) pe metru liniar.
VEZI INSTRUCȚIUNILE
UITA-TE AICI

Ce este un Gardul Viu de tip 
Lemn Câinesc?

Ligustrum ovalifolium (Lemnul cainesc) este o planta perena, cu crestere arbustiva. Cu ajutorul ei se poate forma un gard viu cu inaltimi intre 50 cm si 3 metri. Frunzisul este semi-persistent, iarna ramanand verde pana la o temperature de -15 grade C, iar primavara devreme inmugurind din nou. Punctul de inghet al plantei este dupa temperatura de -28 grade C. Vorbim, deci, despre un gard viu vesnic verde.  

Logo

Intrucțiuni de plantare - GARD VIU

01
Plantare în linie dreaptă
Aceasta metoda de plantare a unui gard viu  este cel mai des folosita in cazul suprafetelor mici pentru a crea o bariera verde de intimitate in curte.  
02
Plantare în Zig-Zag
Plantarea în zig-zag este folosita mai des in parcuri, in zonele din jurul blocurilor sau pe suprafetele mari de teren deoarece, la maturitate, ocupa un spatiu mult mai mare. 
Image
03
Folia antiburuiană
Această folie permite trecerea apei impreuna cu substantele nutrivite insa pe de alta parte impiedica aparitia buruienilor nedorite. 
04
Bionat Plus
Cu un extract natural din plante și cu efecte extraordinare asupra cresterii unui gard viu rolul acestuia este de 99% ca și biostimulator.
×